dilluns, 3 d’octubre del 2011

Partida galactica (taula b)

A la tercera taula vam fer un galactica al joc bàsic amb:

  • Roger-Gayus Baltar
  • Toni-Helo
  • Xavi-Laura (President)
  • Dani-Starbuck
  • Oscar-Adama (almirant)


La primera part del joc va anar força bé. Al Roger li havia tocat la carta de Cylon, però va passar totalment desapercebut. Moltes rondes tothom tirava cartes positives (inclòs ell, encara que amb valors baixos). I cap cop vam veure a les proves d'habilitat que algú actués en contra nostra.
Així que vam arribar amb tranquil•litat a la fase d'agents dorments pensant que tots érem humans. Bé. molta tranquil·litat no, ja que vam tenir la mala sort de robar varis cops cartes seguides d'atacs cylon i vam gastar ràpidament els dos nukes. Tot i així vam arribar a la fase d'agents dorments amb bons marcadors.

Aquí és on van començar les paranoies.
Al pensar que a la fase 1 ningú era cylon, vam pensar que ara s'havien repartit dues cartes de cylon i això és el que no ens acabava de quadrar. Tota l'estona acusàvem al Roger, però com a segon cylon vam acusar al Xavi, a mi, al Toni i al Dani. Va ser un no parar d'acusacions.
Primer vam treure-li la presidència al Toni i li vam passar al Dani. Llavors el Dani un torn em posa a la presó i al següent em treu.
Després li tornem la presidència la Dani i li tornem al Toni quan el Dani li tira una ordre executiva al Roger, que al segon torn es declara cylon i li passa les seves cartes de lleialtat al Dani.

Just en aquest moment va quedar clar que el Toni, el Xavi i jo érem els humans i el Dani era el cylon.

Vam posar ràpidament al Dani a presó que després es va revelar cylon.

Aguantant de tot vam arribar a Kobol. Teníem 4 de població (suficient per arriscar-nos a fer un salt perdent 3 de població), i els altres recursos els teníem entre 2 i 3.
Anem aguantant, però quan ens queda només avançar una posició la preparació pel salt, una supercrisis del Dani ens fa perdre els nostres 2 últims punts de moral fent-nos perdre la partida.

Valoració:
Va ser una partida genial! molts nervis i molta incertesa. És la 3era partida que faig però la primera que jugo com a humà. Només dir que com a humà pateixes molt més ja que dubtes de tothom!
Ja tinc ganes de fer una revenja en breu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada