diumenge, 1 de febrer del 2009

Sessio Agricola 31 Gener 2009

Primera partida d'Agricola de l'any.

Des del 20 de desembre que no feiem cap partida i ja estavem histèrics. Teoricament tocaba el Fury of Dracula però les nenes son reticens als wargames i jocs gòtics......a veure si a la pròxima cola

La partida ha començat amb una guerra per aconseguir adobe per poder fer els hogares.
Com sempre els dos hogares se'ls han endut el Gerard i l'Òscar. La Mònica es forraba de menjar per que ha baixat l'ofici de pescadora. Al cap de 2 hores i mitja tots hem acabat amb pastos, camps, cereals, ovelles, vaques i senglars.....i les nenes amb la carta mendigar....jeje. Aixo els passa per colarse (oficis que els hi permitien ser primeres o repetir acció i ampliar al màxim la família).

Puntuacio final: Oscar 42 ( guanyador com sempre) Mònica i Gerard 25, i Anna 23.

Opinió personal:

A favor: Es la 4ta partida del joc desde que le vam comprar per setembre. Lo positiu es que la ambientació es molt xula, vas veient com evoluciona la granja, dones de menjar a la família... També un altre aspecte molt bo es que cada partida el taulell i les cartes son diferents, cosa que canvia la estrategia cada cop. Els components i el taulell també estan força bé, son complerts i fan que haguem d'allargar la taula (si no no caben les crispetes, xuxes, bolleria....)

En contra: El pitjor del joc es el down time, per mi exessiu. La rao està en que hi ha molt texte a llegir a cada acció o carta. Un altre aspect negatiu es la poca interacció entre els jugadors. Podriem estar tota la partida sense parlar entre nosaltres gairebe. Les instruccions del joc tampoc son massa bones, una mica liades.

Tot i que sense dubte es un gran joc que pot estar dins el Top de la BGG, no crec que hagi de ser el primer de tots. No crec que hi tornem a jugar fins d'aqui uns quants mesos.

El millor joc de tots per mi a dia d'avui: Alta Tension
Joc que proposaria per la proxima partida: Thurn and Taxis - Railroad Tycoon - Alta Tension.
































1 comentari:

  1. La rèplica (je!je!)

    Sobre la partida: lo millor de la partida és sens dubte com a les últimes rondes les nenes ens van robar l'acció d'ampliar família, i per justicia divina, no van tenir prou menjar per alimentar-ne tots els membres i van acabar mendigant, je!je!je!

    Opinió personal:

    A favor: no deixa de ser un gran joc que ha d'estar a les primeres posicions de qualsevol ranking. Enganxa molt, i el tema d'anar construint poca poc la teva granja és adictiu.

    En contra: tal i com diu el Gerard i molta més gent, és un "solitari" de 4 jugadors. Hi ha molt poca interacció. Cadascú fa lo seu i ja està. Al final es comparen puntuacions i el que té més punts guanya.

    Jo que jugaria avui: Throught the ages
    Joc que proposaria: Fury of Dracula.... és el que tocava i m'he quedat amb les ganes de caçar al xupasangs. També per variar una mica d'eurogames

    ResponElimina