dijous, 10 de setembre del 2009

Festa major de Sabadell


Aquest cap de setmna ha estat la festa major de Sabadell, i com sempre no ens l'hem perdut.
Com cada any al casal Pere Quart el Refúgio del Sátiro han organitzat partides de jocs de taula i rol. La novetat però ha esta a la Fira de Sabadell. Aquest edifici remodelat ha servit per fer-hi l'espai lúdic que fan cada any pels nens, però la novetat ha estat una parada de jocs de taula per nens organitzada per l'associació Tonelada mètrica.
Vam parlar amb els organitzadors, i resulta que són un grup de gent molt aficionada als eurogames en general, que per la festa major volien donar a conèixer el món dels jocs de taula als més petits i potenciar que els pares juguin a aquests jocs amb els seus fills.
El que ensenyen són els típics eurogames que corren per la boardgamegeek, i que podem comprar a webs com www.lapcra.org o www.masqueoca.com. Per la fira en concret disposaven d'un assortit de jocs per nens, però apart d'això organitzen partides cada dos divendres a l'Urpí de Sabadell. Esperem poder-hi anar en breu.
L'associació té només uns mesos de vida, però els seus integrants ja han anat a la fira de Córdoba i d'aquí un mes se'n van a la famosíssima fira d'Essen. Esperem que els hi vagi molt bé.
Si he de ser sincer, quan la Meri ho explicava vaig sentir certa enveja :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada