diumenge, 10 de gener del 2010

Parrida a railes. Joc Estandar















Doncs hem repetit.
Feia 15 dies que haviem fet un railes, i com que ens va agradar i li vam veure potencial. Pero aquest cop a la versio estandar. Definitivament es aixi com s'ha de jugar el joc.
Cada ronda es desenvolupa en 7 fases
1- demanes diners (unic cop on pots fer-ho)
2- Subasta per la posicio de torn
3- Agafar carta en ordre de torn
4- Construir vies
5- Moure cubs
6- Mateniment locomotora i ingresos i pagaments.



Els 6 passos son relativament rapids doncs no hi ha massa a escollir cada cop. El punt de constuir vies i passar cubs son els mes llargs. El joc es dur amb els diners. Comences amb 0 euros, i per tant ja desde la primera ronda t'has d'endeutar. No es un joc facil , i per fer punts has de gestionar molt be els diners, les vies, els cubs, les subastes i la locomotora, i si et despistes pots acabar en bancarrota !



Sobre la partida vam ser 5: Raul, Angel, Dani, Ricardo i jo. Va durar uns 150 minuts, una mica mes de lo normal. Tothom ho va fer força be, i ningu va entar en bancarrota. El millor jugador va ser el raul, doncs sent la seva primera partida ja va fer 25 punts. Al final la puntuacio va ser: Ricardo 10, Dani 17, Angel 19, Raul 25, Gerard 30.

Sobre el downTime: La partida va durar mes de lo esperat degut a que tardavem força en pendre desicions. Aixo va probocar alguna que altre discusió. La questio es que cada un va al seu ritme i això no te per que ser dolent. L'unic objectiu de la partida es passar-s'ho be. Segurament les ansies de jugar que teniem van fer que volguessim anar mes rapids. Personalment a mi els 150 minuts no se'm van fer gens llargs, i de fet tinc ganes ja de repetir.

La anecdota: esta clar que no podia ser ningu mes que en Ricardo. Va intentar fer una jugada a la subasta amb la carta verda, el problema es que es va despistar i la va jugar massa tard. Espero que no s'enfades gaire.

Puntuacio del joc: un 9'5

Proxima partida: hem quedat per fer un Galactica!!! Ja veurem com va, doncs no estem gens habituats a aquest tipus de jocs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada