dijous, 12 d’agost del 2010

Jornada a Gavà, nit de Dominion. 11 Agost


Bon dia de nou!
Per fi, he tornat a jugar! Des del Març......quan vam fer una memorable partideta al Brass. I és que el naixament del tercer fill porta molta feina! Sobre tot si no li agrada dormir gaire......i entre això, l'Oscar al camping, i unes quantes quedades fallides amb els de la feina, acaben passant 4 mesos de sequia total. Després de tant de temps el mono era total. Vam quedar a les 22:00 en Ricardo, l'Angel, en Raul i jo. Els jocs que portavem eren: Age of Empires, Alta Tension, Dominion, i El Grande. Ens vam decidir pel Dominion. Ells no hi havien jugat mai i tenien curiositat, segurament influenciats per la gran propaganda que sempre he fet a aquest magnífic joc.

La Partida:
La Primera:
Vaig estar 10 minuts explicant les regles..i a jugar. Les primeres 4-5 rondes van ser lentes i amb força preguntes, pero a partir d'aqui la cosa va començar a fluir, i fluir..i fluir...durant 60 minuts......i contra pronòstic, en Ricardo, amb el seu curiós joc, va acabar guanyant.......... la clau: va entendre molt bé com jugar la carta Remodelar, i va poder convertir 3 cartes d'or a Provincia.

La Segona:
Estavem picats i vam continuar, pero ara amb unes altres cartes de Reino. Aquest cop les rondes anavan ja força ràpides....s'estaven convertint ja en experts.....i de nou, en Ricardo ens torna a sorpendre i s'acaba imposant.....2 de 2.....i això que era el seu primer cop. Sembla que sigui un joc pensat per ell.

La Tercera:
No podiem parar. Voliem més, i ens vam embarar a una tercera. Aquest cop vam posar en joc la Bruixa, a veure que tal. A mi personalment no m'agrada jugar amb aquesta carta. Vam posar 10 maladicions, i al final el repartiment fou 3 per l'Angel, 3 pel Raul 2 pel Ricardo i 2 per mi. Ara haviem de jugar amb la Capilla per intentar eliminarles. Aquesta partida va durar 40 minuts, i finalment........en Ricardo no va guanyar.

Tot plegat ja eren la 01:30 i vam decidir deixar-ho aqui.....però fins el primer divendres de setembre on, si algú es llegeix les instrucions potser farem un Jugo de Tronos.

Doncs be, ja esta, hem tornat al circuit i amb les ganes renovades.
Adeu.

2 comentaris:

  1. Que sepais que ganó el Sr, Ricardo por que no fui yo, nos veremos en la partida de septiembre.
    Coged fuerzas.
    Dani.H

    ResponElimina
  2. Muy buen juego!, fluido y con poquisimo "down time" de los colegas :-), a ver si empezamos a coger el ritmo de nuevo.... Ángel.

    ResponElimina