diumenge, 21 de juny del 2009

Agricola per 2 jugadors

Hola nois.
Ha arribat el cap de setmana i com sempre moltes ganes de fer una partideta. Aquest cop pero l'anna i jo ens hem quedat sols. No hem trovat ningu per quedar i la veritat que era l'excusa perfecte per provar un joc que feia temps tenia en ment: l'Agricola per 2. Repasso les instruccions per veure quins canvis hi ha, i ens posem a muntar el taulell.
Les expectatives son altes. El joc fins ara nomes l'haviem provat per 4 i sempre ha estat un exit, com no podia ser d'altre manera ocupant la polle del BBG.
Per 2 pero la cosa canvia. El joc no es dolent pero deixa de ser un joc 10 per passar a ser un normal. Els principals problemes son:
  • Torns: qui acaba el torn passa a ser el primer a tirar despres. Per tant tires 2 cops seguits
  • Estrategia: al ser nomes 2 sempre hi ha caselles d'accio bones on posar el membre de la teva familia. Per tant no t'has de preocupar massa de res, doncs sempre fas el que vols.
  • Down time: es redueix molt. Es la unica cosa que millora.

Puntuacio: 7.

Aixo per es molt habitual. Dificilment un joc de 2-5 jugadors funciona be en tot el rang. Els unics que jo he probat i tant per 2 com per 3 com per 4 funcionen son: Ciudadellas, Carcassonne, San Juan, Warcraft

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada