dimarts, 6 d’octubre de 2009

Partida Agricola 3 Octubre 2009 i Dominion

Hola amics.
Doncs si, hem tornat a l'Agricola. De fet desde Gener que no hi jugava jo. He de reconeixer que l' ultim cop que vaig jugar-hi, ara fa uns 10 mesos, potser se'm va fer una mica pesat, segurament degut a que portavem ja moltes partides. Pero després d'aquest temps, retrovar-lo ha estat perfecte.
La partida ha estat divertida, amb poc down time i mes o menys igualada. Com a curiositat comentar que jo vaig jugar tota la partida sense comprar cap Hogar, ni Cocina, ni Horno......cosa que fa dificil després alimentar la familia. La meva gran jugada va ser comprar una albañileria...un desastre. Consell: utilitzeu el recurs adobe per comprar hogares, hornos, cocinas...i no feu invents. Suposo que una albañileria o alfareria deuen tenir sentit amb alguna carta d'ofici especial o adquisicion menor.
Al final: Oscar 38, Anna 28, gerard 28, Monica 19. La Monica no va ampliar la familia ni la casa, es va quedar amb 2 membres i 2 habitacion, aixi es dificil fer punts.

Puntuacio: un 10.

I despres de la partida a l'Africola, i com ja va sent habitual a les nostres sessions gamers, van caure uns quants dominions.......aquest joc es increible. Puntuacio: un 10 +

Be amics....fins la proxima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada