diumenge, 18 d’octubre del 2009

Partida Railroad Tycoon dissabte 17 d'octubre 2009




Ahir vam recuperar el Railroad Tycoon que feia molt de temps que no jugavem. La variant que vam afegir va ser que quan apareix la carta de creixement (que fa col.locar 2 cubs aleatoris a una ciutat) o la d'urbanitzar que a mes d'urbanitzar també col.loques 2 cubs aleatoris. Aquests cubs els robavem just quan sortia la carta i els posavem sobre la carta.

La partida va estar molt bé, com sempre que juguem al Rairoad Tycoon. Lo curiós va ser que tant l'Anna, la Mònica i l'Òscar vam estar a la zona est, i el Gerard es va quedar sol a la zona oest on hi ha més densitat de ciutats.

Quan portavem uns 4 o 5 torns va apareixer en joc una carta d'event que feia que la construcció per montanyes es redueix en 1000 per hexagon, costant així cada pas per montanya 3000.
La Mònica ho va aprofitar i va creuar les montanyes per anar a la zona on estava el Gerard. El seu objectiu: unir Chicago amb Nova York.... i ho va aconseguir.

Més tard va apareixer la carta que si uneixes Nova York i Kansas amb enllaç a l'oest guanyaves donava 20 punts. I per primera vegada la Mònica va construir l'enllaç a l'oest.

Una altra carta que va ser decisiva va estar l'event que duplicava els punts quan entregaves cubs negres. Quan va apareixer, vam arribar a pagar $14.000 a la subasta de ser primer!

Finalment vam quedar: Oscar 98, Gerard 92, Mònica 84, Anna 72

Encara seguim pensant que aquest joc és una obra d'art dels jocs de taula!

Ara l'objectiu abans de nadal és intentar fer un Through the Ages, però al ser més durillo i llarg, ha de ser un dia que no estiguem cansats i que haguem posat a dormir els nens d'hora.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada