dimarts, 10 de novembre del 2009

7 Novembre. 2009 Jornada doble.

Hola Amics,

Aquest dissabte vam tornar-hi....el dissabte passat vam tenir uns impediments i jo ja tenia mono. El millor de tot no va ser la partida en si , sino que per primer cop vam fer 2 partides....us explico: amb els 4 anys que fa que quedem, gairebe sempre hem jugat a un sol joc, tipic eurogame de entre 90 i 180 minuts. Això acaba sobre les 00:30, i despres fins a les 01:30 petem la xerrada. Desde d'aquet estiu però, amb la compra del Dominion, al ser un "filler" i ser molt bo, hem començat a acostumar a les nenes a que aixi que acaba el joc "llarg", fer 1 o 2 Dominions. Al final ,entre pitos i flautes, tardes igual que en fer un joc dels "llargs". Per tant doncs, el dissabte aquests, un cop va acabar el Puerto Rico vam anar a muntar un dominion, pero l'Anna no en tenia ganes i ho vam canviar per un Grande. Així doncs vam fer 1 Puerto Rico , seguit de 1 Grande...cosa inimaginable fa un mesos.

Sobre el Puerto Rico:

La partida va ser com sempre bona. Per algo el joc es el nº2 de la llista. L'Oscar i jo desdel principi ens vam distanciar i en breu vam comprar ja un edifici gran. Al final vam quedar empatats a 36 punts.


Sobre El Grande:


Vam jugar amb l'ampliacio del mazo 6. Sense comentaris. Un joc excel.lemt. Va anar tot molt igualat fins al final, on l'Oscar es va distanciar uns 6 punts. La resta vam quedar practicment igualats. Lo millor va ser quan la Mònica va agafar la carta "Revolution", va desterrar el rei al Castell, i va triar al Grande de l'Oscar com a nou rei.


Proxima partida:

Començo a estar saturat de jugar sempre as mateixos jocs. Jo proposo canviar i fer un Caylus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada