diumenge, 10 d’octubre del 2010

Campionat de Dominion 2010

El dia de la 2ona marató el van concloure amb un event molt esperat: el campionat de Dominion

A diferencia de l’anterior marató, on després de 6-7 hores de partides la gent ja estava una mica cansada, aquest cop vam afegir l’al•licient del campionat.

Després del frankfurt sabor chop suei, vam preparar i sortejar les taules.

La taula A seria on es quedarien els guanyadors de cada ronda, la taula B els segons i la taula C els tercers. A cada taula la combinatòria de cartes de regne era diferent, i a la del mig a sobre eren d’intriga.

Les partides van anar força bé. Cal notar que la majoria no havia jugat mai al joc. Lo que era xulo és veure les tres taules en marxa! S’havien de fer 4 rondes després de les quals, els 3 jugadors amb més punts anaven a la final.

El Gerard va arrasar amb 11 de 12 punts. En segon lloc va quedar l’Òscar amb 10 punts i el tercer i disputat lloc va ser pel Jose amb 7 punts, a qui gairebé atrapa el Marc.

Aquí hi ha els marcadors.

A la final vam agafar 10 cartes de regne aleatòries, 5 d’intriga i 5 del Dominion bàsic. La partida va ser molt ràpida.  No va durar més de 10 minuts com a molt, i molt igualada. Tothom va acabar amb 4 províncies.

Finalment va guanyar el Gerard:

• 1er: Gerard amb 30 punts
  • 2on: Jose amb 27 punts
  • 3er: Oscar amb 26 punts

Bé, ja estem pensant en una nova marató i un nou campionat. Això si, aquest cop faríem una lligueta amb més partides i tots contra tots.

Esperem no haver d’esperar un any per fer la 3era marató i/o el 2on campionat.