dilluns, 4 d’octubre del 2010

Partida Galactica a la marató

Tots arribem abans de les 16h al garatge impacients per començar la marató. Jo (Oscar) estava al grup dels galàctics junt amb el Dani, Marc, Joan, Miquel i Roger.

El Marc és el que més rodatge portava al joc: 4 partides. El Dani i jo només una, comentada també en aquest blog i pels altres tres era la primera partida. Això si, abans de venir ja es van mirar tots algun capítol de la sèrie

Comencem a preparar-ho tot. Esperem al Roger que va corrents a comprar-se un entrepà (no havia dinat el noi). Fem un repàs de les regles i escollir personatges:

  • Dani – Baltar (PRESIDENT)
  • Joan – Apollo
  • Miquel – “Jefe”
  • Marc – Adama (ALMIRANT)
  • Roger – Saul Tigh (borratxo)
  • Oscar – Starbuck

Cylons ocults a la primera ronda: Oscar


Comencem a jugar. Jo començo acusant al Dani que és un cylon ja que ell roba dos cartes de lleialtat mentre que els altres en robem una. Qüestió d’estadístiques ;).
Però va passar l’impensable. El Dani roba les cartes, agafa una carta de quorum i la juga..... tensío..... “Pon el jugador objetivo a la prisión”. Com no! Em tanca a mi! I sense haver fet res!



Seguim alguns torns més. Superem algunes crisis, surto de la presó, i votem un nou president. No ens fiem del Dani. Es fan eleccions i traspassem la presidència a l’enginyer, je!je! al Miquel.

Arribem a mitja partida. Estan guanyant els cylon amb lo que la carta de simpatitzant actua com a humà. Li toca al Dani que és enviat a la presó. La segona carta de cylon és pel Marc.

Fem uns torns més, el Dani utilitza la seva habilitat de detector de cylons per mirar-me les cartes i m’acusa públicament de ser cylon. Jo naturalment l’acuso de mentir.
Es fan votacions i m’envien a fer-li companyia a la presó. En aquest punt va passar la primera “estupidesa” de la partida. Tothom vota per posar-me a la presó.... jo voto amb 4 cartes, m’equivoco de colors i només dues cartes eren negatives! El següent torn em revelo com a cylon i me’n vaig a la nau ressurrecció.



Llavors passa algo també força divertit. El Dani vol sortir de la presó, però com que hi ha crisis decideix aguantar, ja que l’actual president, el miquel té una carta per alliberar automàticament algú de la presó.
Ho fa, i al següent torn veiem que l’enginyer és necessari a Galactica. Es tornen a fer eleccions per passar la presidència al Roger i guanya..... endevineu què passarà?

El següent torn li toca al Miquel. Va a jugar la carta per treure de la presó al Dani, però..... ups! Problema!  Ja no és president, je!je!

Total, fem una volta més i alliberen al Dani de la presó. Ja hi ha varis marcadors en vermell.... ens acostem a la terra, però els cylon ens estan debilitant molt.... arribarem? Hi ha un altre cylon ocult. S’ha de descobrir!
El Dani té sospites del Joan i el tanca a la presó. Aquesta partida passa molta gent per la presó.
Al cap de poques rondes, el Marc es revela com a cylon sabotejant la nau. Els dos cylon es retroben i estan a punt de guanyar.

El Roger de president no para de robar cartes de quorum que les aplica i va salvant la pell. Això dóna esperances als humans. El Joan es dedica a pilotar naus per defensar-se dels incomptables raiders. El Miquel i el Dani a l’armament disparant a les bases cylon. L'enemic està per tot arreu.

Finalment una super-crisis del Marc a falta de 2 preparacions més pel salt a la terra, activa totes les naus cylon, que acaben amb la població dels humans donant la partida als Cylon.


En resum:

  • 4:45 de partida. 
  • Molts crits i tensió
  • Valoració de tothom molt bona. Ha estat una partida que recordarem

Espero els vostres comentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada