dilluns, 4 d’octubre del 2010

MARATO 2010. PARTIDA EL GRANDE I RAIL ROAD TYCOON


Per fi va arribar el dia, el dia D, (o “J” de jocs) , el dia més esperat: La segona Marató Gamer de Sabadell Gamers. Feia dies que ho estàvem organitzant i ja el dimecres vam anar a comprar la teca i la beguda i ja vam deixar els jocs al garatge, tot llest per començar. Dijous es fa fer llarg, i divendres d’histerisme era ja màxim, vaig mirar el rellotge 30 cops almenys., i a part l’Oscar anava enviant SMS i mails en plan “queden 127 minuts”, “no hi ha manera de concentrar-se a la feina”, “ aquí avui no es treballa, nomes es parla del Galactica”…..Però per fi es van fer les 14:00, i vam sortir tots plegats cap a Sabadell. I a les 15:45 en punt entravem tots al garatge, col·locàvem xuxes, cafès, xurruques i cerveses per les taules, muntàvem el calorós foco i tot ja era llest per començar. Érem d’inici 9, i ens vam organitzar en 2 grups: “Els Grans”, i “Els Galactics”


Grup “Els Grans”:
Partida de El Grande:



En Raúl, l’ Ángel i jo el Gerard érem el Grup dels Grandes. Doncs bé, com el nostre nom manava, vam agafar el Grande i…..a jugar! Primer fem un petit refresc de les instruccions, i a les 16:15 ja començava la primera aposta. En la primera puntuació l’Angel i jo vam fer-ho força be, 45 punts empatats. En Raul va fer nomes 15 punts ,i es que es va quedar força estancat entre Sevilla i Granada. A la segona puntuació l´Angel ja va començar a distanciar-se, i en Raul es va espavilar i anava al rebuf. Va arribar ja la tercera puntuació, i estava força emocionant doncs entre jo i l’Angel hi havia 5 punts de diferencia nomes, però al final l’Angel va ser el mes ben situat i es va acabar imposant. La clau segurament va ser que l’Angel fou el que agafà mes cops el Rei i això li va fer posar molts cavallers pel taulell, que els va diversificar molt bé. A les 18:00 acabàvem, 2 horetes de partida.



Angel: 127 punts
Gerard: 117 punts
Raul: 106 punts.















Anècdotes:
- Raul “el basco” protege su tierra a muerte.... es va fortificar al País Basc, no podia ser d’altre manera
- L’Angel aguantava el meu atac a Galicia a la primera puntuació.
- No sento els comentaris dels meus companys,…..i es que els del Galactica fan uns crits Increibles….s’estaran barallant?



Grup “Els Grans”:
Segona Partida: Rail Road Tycoon:


Eren les 18:00, I arriba el 4rt integrant del grup! En Jose Maria Cayero. Perfecte, Doncs amb quatre millor que amb tres. Ara toca triar joc: n’hi ha tres que motiven: Rail Road Tycoon, Pilares de la tierra, Alta Tension. Al final ens decidim pel primer.
En Raul i jo ens situem a la costa Atlàntica del taulell, i en Jose i l’Angel es col·loquen pel centre. Els piques doncs estaven clars. De mica en mica vam anar fent connexions, passant cubs i ampliant locomotora. A mitja partida jo anava força endavant, i la resta estaven força junts uns 12 punts per sota. Aquí però, va ser quan en Jose va començar a jugar molt be. Va pujar de nivell la locomotora i va començar a fer molts punts. Va arribar a empatar quan quedaven unes 2/3 rondes. Mentrestant l’Angel anava fent pel centre i en Raul anava pensant i pensant i pensant i finalment movia. Al final vam quedar 2 grups: en Jose i jo davant, i el Raul i l’Angel darrera.


Gerard: 80 punts
Jose: 73 Punts
Raul: 57 punts
Angel: 53 punts







Anècdotes:
- Surt la carta de 2 torns seguits, en Jose i jo ens piquem. Al final em costa 40.000€ ¡!
- En Raul es gasta 20.000€ per la carta de poder construir fins a 5 trams. Lo bo es que es pensava que eren 5 trams gratis!!! El va enfonsar
- El taulell casi que no cap a la taula! No sabem on posar les xuxes! I això es un problema per un gamer.
- Els crits del costat segueixen, crec que fins i tot he vist sang……..i es que els cylons ja s’han revelat!

Grup “Els Grans”:
Tercera Partida: Dominion
Eren ja les 20:50 i ens vam posar a fer uns Ping Pongs per moure una miqueta els músculs. I com que els Galacticas no acabaven, vam decidir-nos a fer un Dominion per calentar abans del campionat. …..finalment es van fer les 21:15, el Dominion acabava, els Cylons guanyaven i anàvem a sopar.
Pel que fa al sopar van anar a un Frankfurt, de bratsburg, salsitxes,……tipic almenys, però……NO…….eren xinos! I el meu Bratsburg tenia cert regust a chop swei. Horrible.

1 comentari:

  1. Tarde/Noche perfecta!. Buena organización, buena compañia, juegos interesantes y gran torneo de Dominion.
    Espero la próxima con impaciencia...

    Ángel "El Grande" jaja.

    ResponElimina