dimecres, 29 de setembre del 2010

Estratègies galactica


M’ha semblat interessant la part d’estratègies humanes I cylon


Estratègies humanes
  1. 1.       Estigues atent a les cartes de crisis. Si algú explora la baralla i deixa una carta sense preparació al salt, envia’l a la presó. És cylon!
  2. 2.       Dóna suport a la cooperació: Tots els jugadors us hauríeu d’estar tirant “Ordres executives” entre vosaltres.
  3. 3.       Només envia gent a la presó que sigui clarament cylon: Enviar a la presó un innocent i treure’l es un gasto innecessari de cartes.
  4. 4.       No tinguis por d’apretar el botó de salt (FTL): Amb “Planificación estratégica” pots minimitzar baixes, i arribaràs abans a la terra
  5. 5.       Distribueix el poder: Ningú ha de tenir mai la presidència i ser l’almirall.


Estratègies cylon
  1. 1.       Crea confusió: Els humans juguen pitjor si sospiten de la gent.
  2. 2.       Juga cartes verdes i violetes com a negatives. Són les més comunes. Si jugues cartes blaves i vermelles et poden revelar
  3. 3.       Juga contra tu: Per exemple hi ha una prova groga-verda, i Boomer i Zarek han jugat una carta abans que tu. Tu jugues 3 verds +1 i un violeta -5 (en total -2). Si hi ha 3 cartes negatives, a qui acusaran? Segurament a Boomer o Zarek.
  4. 4.       Juga contra l’equip: Normalment només funciona una vegada. Si per exemple creus que un altre jugador és cylon i pots mirar-li les cartes, acusa’l com a cylon. Això farà que la gent es divideixi en dos equips: tu o l’acusat sou cylon. Quan un dels dos vagi a la presó, si es revela com a cylon, l’altre semblarà 100% humà.
  5. 5.       Sigues ineficient: intenta explorar. Si algú et llença “Ordres executives”, explora mira la carta i col·loca-la a sota sigui el que sigui.
  6. 6.       Utilitza la sala de premsa per guanyar cartes: Juga-les com a negatives o juga “Comissió” per guanyar en confiança
  7. 7.       Fes que els altres gastin "Ordres executives" en tu: i tu no gastis ordres en ells

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada