dissabte, 4 de setembre de 2010

Intriga. 28 Agost 2010

Quin bon cap de setmana,
el divendres a l'Urpi fent un At the Gates of Loyang, i dissabte ens hem retrobat (despres de 4 mesos!) amb la Monica i l'Oscar per fer una partideta.
Aquest cop ha estat a la compra estiuenca de l'Oscar: l'Intriga. Era una compra esperada, i es que estem molt viciats al Dominion, i després de tantes partides, l'Intriga dona l'aire fresc necessari. L'intriga, el que aporta al joc son mes cartes, i que per tant hi hagi moltes més variants de regne. Cartes com: Tributo, Torturador, mascarada, peon, puente,.....i cartes que a part de ser punts de victoria tambe aporten coses (com monedes),...........

Puntuació: l'Intriga no fa ni millor ni pitjor el Dominion, per tant la meva conclusió es que el Dominion es un 10, Intriga es un 10, Dominion + intriga es un 10. Ara a veure si cau el TerraMar
Anectode de la sessio:
Vam fer 4 partides. Total unes 2,5 horetes. Doncs bé, a la partida numero 3 va sortir la carta de regne Bruixa, i per tant vam començar a repartir maldiciones per tothom......per tothom? bé, més aviat per l'Anna.....la pobra va acabar la partida puntuan -1 punt!!!! Cosa que jo mai havia vist a la historia del Dominion....je je je1 comentari:

  1. Estic 100% dacord amb el Gerard, el dominion és una canya de joc! i lo bo és que agrada tant a gamers com a no gamers!

    Les expansions intriga i terramar són molt bones. De la que no en parlen tant bé és de l'expansió alquimia

    ResponElimina